If it aint easy, It's crap!

Laat ons uw website verzorgen.

Content schrijven

Het updaten, het bijhouden en het schrijven van goede content kost ons allemaal veel tijd. Zo kun je al gauw een paar dagen bezig zijn met het nadenken over wat u op uw website gaat plaatsen, of kan het zijn dat u vergeet uw content up to date te houden waardoor uw klanten belangrijke informatie mislopen.

Regelmatig bijwerken

Net zoals de ervaring die we hebben, blijven ondernemingen groeien. Hierdoor kan het voorkomen dat er telkens nieuwe activiteiten of diensten aan uw onderneming toegevoegd worden, of sommige zelfs geschapt. De informatie op uw website is dan mogelijk niet meer actueel, waardoor uw klanten misleid kunnen worden. Het is daarom van belang dat u deze blijft updaten!

Optioneel pakket

Doordat u als ondernemer al veel taken heeft bij de uitvoering van uw onderneming, heeft u misschien al de keuze gemaakt tussen een van onze kant-en-klare CMS pakketten. Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid tot een content pakket, waardoor u nog minder bezig hoeft te zijn met uw website, omdat wij dit dan allemaal voor u regelen!

IMAGE_TEXT_PACKAGES

Laat ons het regelen

Wij kunnen u helpen bij het schrijven van content of het onderhouden van uw content. Wanneer u geen tijd heeft om de wijzigingen zelf bij te houden of u heeft hier simpelweg geen zin in, dan kunt u het door ons laten regelen. Onze content pakketten zijn flexibel en geheel op uw website en wensen afgestemd! Bij dit pakket hoeft u ons dus alleen in te lichten over de wijzigingen, waarna wij deze voor u doorvoeren!