If it aint easy, It's crap!

Mobiele websites verbreden uw doelgroep.

De mobiele technologie

Mobiele technologie is vandaag de dag voor iedereen haast onmisbaar. Het is voor u als ondernemer of artiest dus ook zeer belangrijk om mobiel vindbaar te zijn als u meer klanten wilt binnenhalen! Daarnaast kan een app voor een lange termein relatie met uw klant en zelfs voor mond op mond reclame zorgen!

Website ook mobiel

Tegenwoordig zoeken veel mensen via hun mobiele toestel naar producten, diensten en meer. Dit is een belangrijk onderdeel die haast niet mag ontbreken bij uw digitale netwerk. Bij ons huidige CMS is het mogelijk om de mobiele website addon toe te voegen. Mocht u geen gebruik willen maken van onze CMS pakketten, dan kunnen wij ook een gehele mobiele website, eventueel met beheersysteem, voor u op maat ontwikkelen!

Groeien met een mobiele app

Wij ontwikkelen naast ons eigen professionele cms ook simpele, vriendelijke en toepasbare mobiele applicaties. Deze zijn, net als onze andere producten, geheel gericht op de gebruiksvriendelijkheid. Hierbij is het overigens mogelijk een mobiele app op een van onze pakketten aan te sluiten, of u kunt door ons zelfs een geheel nieuwe beheertool bij de app laten ontwikkelen!

Simpel en gebruiksvriendelijk

De software die wij ontwikkelen wordt ontwikkeld met als hoogste prioriteit de gebruiksvriendelijkheid. Dit is het belangrijkste onderdeel van de hedendaagse software, omdat alles makkelijker en sneller geregeld moet kunnen worden. Wij denken flexibel en geven u eventuele suggesties en tips die uw wensen misschien zelfs kunnen versterken!

Maak uw bedrijf ook mobiel vindbaar!
Voor uitgebreidere informatie kunt u terecht op onze EasyGoApp website, waar u meer specifieke informatie over onze mobiele diensten kunt vinden.