If it aint easy, It's crap!

Simpel en vriendelijke CMS

Wij hebben de afgelopen jaren ook hard gewerkt aan ons zelf ontwikkelde gebruiksvriendelijke CMS. Deze houden wij tot op de dag van vandaag geheel up-to-date en blijven wij telkens verder uitbreiden. Daarbij voegen wij elke keer nieuwe functionaliteiten toe die vandaag de dag een trend zijn of binnenkort een trend worden!

EasyGoCMS levert een geavanceerde en gebruiksvriendelijke CMS.
Dinsdag
18

Software van deze tijd

Wij zijn regelmatig bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze CMS. Hierbij zorgen wij ervoor dat de CMS altijd voorzien word van de nieuwste dingen die hedendaags gewenst zijn! Daarbij blijven wij ook de software verbeteren zodat deze niet verouderd, welke al een grote last van uw schouders af laat vallen! Naast ons gebruiksvriendelijke CMS is het ook mogelijk om uw bedrijf met onze hulp mobiel te maken doormiddel van een mobiele website en app!

Goeien zonder moeite

Onze vaste CMS pakketten zijn volledig afgestemd op verschillende soorten bedrijven en zijn onder andere handig voor eenmanszaken, MKB'ers en grootbedrijven. Ons CMS kan met uw onderneming meegroeien met behulp van onze vaste modules, addons en eventuele maatwerk. Zo zorgt u ervoor dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig heeft of moet gebruiken! Voor een overzicht van al onze modules en addons kunt u terecht op de addons pagina.

Maatwerk met uw wensen

Ons CMS is afgestemd op de algemene behoeftes en benodigheden waarvan een CMS voorzien moet zijn. Het kan voorkomen dat u wensen voor uw CMS heeft die niet standaard zijn, omdat deze aansluiten op uw bedrijfsvoering. Wij kunnen met behulp van ons professionele CMS uw wensen aan het systeem toevoegen, terwijl de CMS toch actueel gehouden wordt! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en antwoord op al uw vragen.

Makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk CMS voor de toekomst.

Zoekmachinevriendelijk en Sociale Media

Wanneer uw website niet zoekmachine vriendelijk is, zult u nooit het beste uit uw website kunnen halen. Daarom hebben wij ons CMS zo zoekmachine vriendelijk mogelijk opgebouwd, waardoor u zelf zonder moeite al goed kan scoren in bekende zoekmachines! Daarnaast is social media ook belangrijk voor uw onderneming en zijn deze makkelijk te gebruiken met behulp van ons professionele CMS! Daarnaast bieden wij u, ondanks u het ook zelf kan doen, een zoekmachine optimalisatie pakket waarbij wij dan de juiste content en woorden voor u in uw CMS verwerken.

Makkelijk te gebruiken

Ons CMS is makkelijk in gebruik en kunnen wij, nadat u uw bestelling heeft afgerond, op zeer korte termijn voor u opleveren. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over veroudering en kan deze CMS geheel flexibel met uw onderneming meegroeien, waarbij u alleen betaald voor wat u daadwerkelijk nodig heeft!

IMAGE_TEXT_USEINBUSINESS

Start vandaag nog

Met behulp van ons bestel systeem kunt u vandaag nog uw gewenste CMS pakket aanvragen. Hierna kunt u lekker achterover leunen terwijl wij bezig zijn met het opleveren van uw CMS pakket. Daarbij zorgen wij dat uw CMS functioneel actueel blijft. Daarnaast bieden wij de ook mogelijkheid dat wij de content van uw website actueel houden, waardoor u zich nog meer kan focussen op uw bedrijfsuitvoering!

Meer informatie

Wij hebben onze CMS zodanig ontwikkeld, dat iedere onderneming er voordeel uit haalt en direct aan de slag kan. Bent u ge&iocute;nteresseerd of wilt u meer weten over ons CMS en de uitgebreide mogelijkheden die wij aanbieden? Of heeft u een verzoek waarover u niks op onze website kunt vinden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag.