If it aint easy, It's crap!

Easy to use

Wanneer u kiest voor een van onze pakketten worden alle technische aspecten uit uw handen genomen, denk hierbij onder andere aan de hosting en het functioneren van de programmatuur. Zo kan u zich meer richten op de diensten en producten die uw bedrijf levert waardoor u minder zorgen krijgt over de website. Mocht u alsnog te weinig tijd hebben om uw website van content te voorzien? Laat ons het voor u regelen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Website Pakket

Bent u al met uw onderneming online op het web? Met behulp van ons systeem kunt u uw (bedrijfs-)website op een makkelijke manier online presenteren!

Meer informatie.
vanaf € 9,50 p/m

Occasion Pakket

Als autobedrijf wilt u graag uw voertuig met specificaties online kunnen presenteren. Ons Occasion-systeem zorgt ervoor dat dit mogelijk is!

Meer informatie.
vanaf € 17,50 p/m

Webshop Pakket

Online producten verkopen? Dat kan! Onze webshop bevat de meest gebruikte opties die het mogelijk maakt om een succesvolle webshop op te zetten!

Meer informatie.
vanaf € 22,50 p/m

Veiling Pakket

Heeft u producten waar u geen exacte prijs van weet? Laat uw klanten zelf bieden op uw artikelen met behulp van ons veiling pakket!

Meer informatie.
vanaf € 27,50 p/m