If it aint easy, It's crap!

Domeinnamen bepalen de web identiteit van uw onderneming.

Domeinnaam

Een domeinnaam is bepalend voor uw identiteit op het web. Zo kunnen uw klanten u vinden en zoekmachines u presenteren aan nieuwe zoekende klanten. Websites beginnen dus altijd bij de domeinnaam, waar het concept omheen gebouwd wordt!

Belangrijke keuze

Het kiezen van de domeinnaam waarmee u de website opzet is niet altijd even makkelijk. Om uw website zo professioneel mogelijk over te laten komen en ook meteen te optimaliseren voor de zoekmachine, adviseren wij u aan om op juiste wijze gebruik te maken van sleutelwoorden die de kern van uw diensten of producten vormen. Houd hierbij overigens ook rekening dat u geen gebruik maakt van geregistreerde merken die u mogelijk doorverkoopt, tenzij u toestemming heeft van uw leveranciers.

Meerdere domeinnamen

Zoals u waarschijnlijk al wist, bieden wij het eerste jaar één gratis .nl domein bij afname van een van onze pakketten. Het is overigens ook mogelijk om meerdere domeinnamen gekoppeld te hebben aan uw website. Deze kunt u extra bij bestellen of verhuizen nadat u uw pakket bestelling bij ons binnen is.

Meerdere domeinnamen kunnen handig zijn voor uw website.

Advies bij het kiezen

De keuze bij het kiezen van de domeinnaam voor uw website is een belangrijk punt. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en zijn eventueel zelfs bereid om u enkele suggesties te doen die misschien beter passen. Belangrijk is dat u uw kernactiviteit in uw domeinnaam probeert op te nemen, voor alvast een begin aan SEO te verrichten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.